Aankomst in Esztergom

Helaas vanavond geen verslag van onze fietsers in Esztergom, aangezien ze momenteel geen WIFI verbinding hebben. Morgenvroeg wordt geprobeerd het verslag alsnog door te sturen.

Via telefonisch contact hebben we het volgende doorgekregen:

Ondanks de kleinere afstand (60 km) is het toch nog een zeer zware dag geweest vandaag, vanwege het temperatuursverschil met gisteren zo’n 20 graden minder en voortdurende regen. Sommige fietsers hadden onderweg last van onderkoeling, tevens hadden ze nog last van materiaalpech. De zwaarste dag tot nu toe volgens de fietsers

De fietsers zijn net na de middag aangekomen in Esztergom en werden opgewacht door de lokale pers, de scoutingmensen van Esztergom en onze supporters. Ze waren superblij met hun aankomst en de meesten waren ook emotioneel. Wat een prestatie, daar mag je zeker trots op zijn. Ze hebben een bezoek gebracht aan de Basiliek en het graf van Kardinaal Mindszenty, dit was zeer indrukwekkend. Vanavond zijn ze met z’n allen uit gaan eten (Hongaarse goulash) en natuurlijk mocht een pintje niet ontbreken (nu mag het weer). Het was een gezellige avond.

Morgenvroeg vertrekt de bus terug richting Nederland, ze vertrekken om 09.00 uur (ipv 10.30 uur). Aangezien op de heenreis de reistijd is meegevallen, is de verwachting dat de bus EERDER in Tungelroy gaat aankomen. Waarschijnlijk rond 0.00/0.30 uur. Houdt het blog en onze facebookpagina in de gaten. We zullen rond 22.00 uur contact hebben en daarna wordt de verwachte aankomsttijd in het blog of het gastenboek geplaatst. Het zou fijn zijn als jullie er zijn om hen te verwelkomen. Kan je niet aanwezig zijn, zet dan even een berichtje in het gastenboek.

Namens de fietsers en begeleiders

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


− twee = 5

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>