Trainingstocht “Achelse kluis” 12-06-2012

Beste sportievelingen,

Op verzoek de statistieken van de gereden route van vanavond onder aanvoering van Commandeur Mies.

Het ritje van vandaag bracht ons naar de “Achelse Kluis” waar even flink ‘gas’ moest worden gegeven. “In het wiel van de voorganger rijden”, luidde het advies van Mies, met als resultaat een rondje van 11 km met een gemiddelde van wel 40km/u met een gemeten maximum snelheid van 46km per uur.

Ook de terugweg werden we niet gespaard. De dreigende onweerbuien noodzaakte ons opnieuw flink door te trappen. Opnieuw advies van Mies, “achter elkaar rijden, dicht in het wiel en beurtelings afwisselen”. In het begin even onwennig, maar al gauw beheersten we ook deze techniek.

Dit alles resulteerde in een gemiddeld snelheid van 31km/u over een afstand van ongeveer 70km. Of dit voldoende is voor de tocht van a.s. zaterdag, de 180km lange “Fleche Ardennaise” met maar liefst 3050 hoogte meters zal a.s. zaterdag blijken.

Tot zaterdag!

Met sportieve groet,

Ronald Versteegen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


× twee = 18

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>